Artiskok mousse
Indsendt af : LineS Indsendt : Red : |
|
|
Alt sammen puttes i en stavblender eller normal blender og blendes til det har en blød, cremet, fast konsistens.
Spis med kød, brød, grøntsager, bagte rodfrugter eller lign. |
|
Opskriften er vist 11065 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-29 14:12:55 GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT PRØVE DENNE OPSKRIFT. jEG HAR LEDT EFTER EN OPSKRIFT PÅ ARTISKOKMOUSSE SIDEN JEG FIK DET I EN CLUB SANDWICH PÅ CAFE - MUMS |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne