Glaseret berberiandebryst
Hovedingrediens : And - Berberiand Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids skindet på andebrysterne, og der krydres med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.
Smør skindsiden med honning og giv dem så 5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Derefter skal de hvile indpakket i 20 minutter. Snit grønsagerne groft og rist dem på en varm pande til de tager farve og tilsæt derpå hønsebouillon. Tag derpå grønsagerne op og saucen tilsættes væden fra anden og friskhakket persille. Jævn med lidt maizena. Rodfrugterne serveres som tilbehør. Lav röstien ved at rive kartoflerne groft. Skyl kartoflerne og vrid væden fra i et viskestykke. Smelt lidt smør på en pande og steg en "pandekage" gylden på begge sider. Tilsæt evt. friske krydderurter efter eget valg. Andebryster serveres i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 65000 gange,
og udskrevet 2135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Kiss - 2010-09-13 16:08:48 Jeg mangler at vide hvor mange personer denne ret er til. Hvor mange gram andebryst pr. person Ellers er den dødlækker jpsj - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte hvad jeg havde, rosenkålblade, brocoli, selleri og jordskogger, ellers opskriften punktlig, det blev en uovertruffen succes Yvonne - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker, dog grillede jeg brystet 5 min. lige inden det skulle spises. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne