Fersken suppe med bacon
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt af : Højtoften Indsendt : Red : |
|
|
Bacon, løg og hvidløg brunes med fedtstof i gryden. Karry, hakkede tomater, bouillon, fløde, salt og peber tilsættes og suppen koges sammen. Halvdelen af ferskerne blendes og hældes i suppen. Resten skæres i små stykker og tilsættes kort før servering.
Tips: En super lækker ret, der er meget let og hurtig at tilberede. Den kan sagtens laves dagen før og er altid en succes :-) |
|
Opskriften er vist 73461 gange,
og udskrevet 2091 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2020-01-23 16:06:21 God ret da min mor hørte da jeg sagde fersken suppe sagde hun ad men da hun smagte det var det virkelig lækkert Charlotte - 2019-12-04 17:26:25 Kan den fryses? Mai-Britt Bøgholm - 2018-01-09 12:11:31 Den smager så englene synger. Dem, der ikke har prøvet endnu ved ikke, hvad de går glip af. Mums Henrik Sonnichsen - 2017-09-25 22:04:57 Dejlig suppe, godt krydret og meget smagfuld. Dorris Smedegaard - 2015-12-15 10:10:30 5 stjerner Matias Gryderet - 2011-10-24 11:05:12 Jeg synes, at der godt kunne komme lidt mere fløde i suppen.... Annett - 2011-10-19 13:19:32 Fantastisk opskrift. Det er stort set det eneste jeg laver til aftensmad :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne