Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Varm ovnen op til 180 grader C. alm. ovn. Lad aspargesene dryppe af og kom dem i et smurt ovnfast fad. Rør parmesan, æggeblomme, salt, peber i bechamelsaucen. Stil gryden over middel varme og rør vin i og lad det fordampe. Tag gryden af varmen og rør muskatnød i. Læg pancettaskiverne på og øs saucen over. Sæt smørklatter på og bag retten i 15 minutter til overfladen er gylden og bobler Tips: Pancetta er saltet "bacon" fra grisens bug. kan være røget eller urøget, rullet eller ikke rullet og med smag af krydderurter. Hvis ikke pancetta kan skaffes kan der bruges almindeligt bacon. |
|
Opskriften er vist 43280 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne