Chokolade-bradepande-kage med kokos
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Fryseegnet uden glasur. Indsendt af : cappuccini Indsendt : Red : |
|
|
1. Rør fedtstof og sukker sammen. Kom æggeblommerne i, en ad gangen.
2. Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden. 3. Pisk æggehviderne, ikke alt for stive og vend dem i dejen. Hæld denne i en velsmurt bradepande, 20x30 cm, og bag ved god varme, 200 grader, i ca. 35 minutter. Glasur: 1. Bring vand i kog, tilsæt sukker og kakao, pisk glasuren jævn og lad den koge i ca. 10 min. eller til den er sej og tyktflydende. 2. Lad glasuren køle lidt af, rør vanille og det kolde fedtstof i og hæld den over den afkølede kage. Drys med kokosmel og skær kagen i snitter på 3x6 cm. Tips: Arbejdstid: ca. 25 min. Bagetid: ca. 35 min. + afkøling Kogetid glasur: ca. 10 min. Bradepande: 20x30x4 cm. Tips: Glasuren kan byttes ud med 150 g smeltet chokolade. |
|
Opskriften er vist 19763 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-23 18:27:26 mums den er bare god. helt klart en kage som laves igen mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne