Chokolade-bradepande-kage med kokos

Chokolade-bradepande-kage med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet uden glasur.

Indsendt af : cappuccini

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør eller margarine
225 g.sukker
3 æggeblommer
180 g.hvedemel
35 g.kokosmel
45 g.kakao
2 tsk.bagepulver
2 dl.fløde
3 æggehvider
 
 Glasur:
1 dl.vand
100 g.sukker
2.5 spsk.kakao
1 tsk.vanille
1.5 spsk.smør eller margarine
 
 Pynt:
 Kokosmel
 
Opskrift:
1. Rør fedtstof og sukker sammen. Kom æggeblommerne i, en ad gangen.

2. Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden.

3. Pisk æggehviderne, ikke alt for stive og vend dem i dejen. Hæld denne i en velsmurt bradepande, 20x30 cm, og bag ved god varme, 200 grader, i ca. 35 minutter.

Glasur:

1. Bring vand i kog, tilsæt sukker og kakao, pisk glasuren jævn og lad den koge i ca. 10 min. eller til den er sej og tyktflydende.

2. Lad glasuren køle lidt af, rør vanille og det kolde fedtstof i og hæld den over den afkølede kage. Drys med kokosmel og skær kagen i snitter på 3x6 cm.



Tips:

Arbejdstid: ca. 25 min. Bagetid: ca. 35 min. + afkøling Kogetid glasur: ca. 10 min. Bradepande: 20x30x4 cm. Tips: Glasuren kan byttes ud med 150 g smeltet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 19763 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-23 18:27:26
mums den er bare god. helt klart en kage som laves igen mums