Annes Grove Lynboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen med halvdelen af mælken. Afkøl blandingen. Kom resten af mælken i for at fremme afkølingen. Kom gæren i, når blanding har håndtemperatur og opløs denne.
Bland sukker, salt, rugmel, fuldkornsmel og 5-kornsblanding i. Kom mel i til dejen det passer. Form dejen til boller med det samme og lad den hæve i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og lad dem bage ved 200 grader i ca. 30 min. Tips: Denne opskrift er rigtig mættende og kan også bruges som flutes. Se også Annes Lynboller for en klassisk hurtig bolle-opskrift. |
|
Opskriften er vist 40413 gange,
og udskrevet 1112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Johnny - 2014-01-15 19:23:45 Anne jeg undrer mig så over, at der ikke var nogle alarmklokker der ringede, da du var nået til tsk. nr. 20. *griner* Godt det ikke var 10 gr. peber, så havde du nok kommet 10 tsk peber i. :-) Johnny - 2014-01-15 19:19:26 Mener Alletiders Kogebog at der skal 50 tsk. sukker i denne bolledej til 10 stk boller? *smiler* Silke - 2011-10-26 15:11:30 Super gode boller, jeg prøvede at erstatte halvdelen af mælken med fromage frais og så er det godt at putte 5-korns bl. i blød i vand et stykke tid inden det blandes i. Mine skulle kun have 20 min i varmluft Dorthe - 2011-04-14 10:37:33 hvordan kan det være at 5-kotns blandingen ikke skal lægge i blød først? vil gerne bede om en uddybende forklaring? Lil - 2011-01-08 12:32:19 Fine boller. Havde ikke noget fuldkornsmel, men kom lidt mere af det andet grove i + lidt solsikkekerner. Inden jeg satte dem ovnen smurte jeg dem med lidt mælk og dryssede hakkede solsikkekerner på. Bagte dem 25 min. Mie - 2010-09-08 18:37:11 God opskrift - lod dog bollerne hæve lidt ekstra:-) Super dejlige boller - gode til madpakken:-) Anne - 2010-02-05 14:24:20 Hvor surt jeg først fik læst der her bagefter, da mine boller er uspiselige pga forkert sukker mål...... Isabel - 2009-09-27 18:14:02 Hvor lang tid tager det at lave dem, sammenlagt? :) katharina - 2009-07-26 12:20:21 er det varmluft eller almindelig..? anonym - 2008-08-30 17:40:08 Nej, jeg mener selvfølgelig 5o GRAM sukker. Beklager :-) Louise - 2008-07-06 16:47:19 50 tsk sukker? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne