Rösti med gedeost
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt : |
|
|
Riv kartoflerne på den grove side af et rivejern. Læg kartoffelstrimlerne - lidt ad gangen - i et rent viskestykke, vrid dem fri for væde og kom dem op i en skål. Tilsæt purløg og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande (evt. en blinispande) og fordel kartoffelstrimlerne i små pandekager, ca. 5-6 cm i diameter. Steg dem gyldne på begge sider og tryk dem ned i olien undervejs, så de bliver sprøde hele vejen igennem. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Gentag, til du har 16 rösti. Skær hver gedeost i 6 skiver. Læg röstierne lag på lag med ost imellem. Gratinér rösti-tårnene i ovnen i et kort øjeblik. Servér dem varme, pyntet med frisk purløg.
|
|
Opskriften er vist 10869 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne