Rösti med gedeost

Rösti med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 bagekartofler
2 bdt.purløg, hakket
 salt
 friskkværnet peber
 olie til stegning
2 gedeosteruller af den milde slags
 
Opskrift:
Riv kartoflerne på den grove side af et rivejern. Læg kartoffelstrimlerne - lidt ad gangen - i et rent viskestykke, vrid dem fri for væde og kom dem op i en skål. Tilsæt purløg og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande (evt. en blinispande) og fordel kartoffelstrimlerne i små pandekager, ca. 5-6 cm i diameter. Steg dem gyldne på begge sider og tryk dem ned i olien undervejs, så de bliver sprøde hele vejen igennem. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Gentag, til du har 16 rösti. Skær hver gedeost i 6 skiver. Læg röstierne lag på lag med ost imellem. Gratinér rösti-tårnene i ovnen i et kort øjeblik. Servér dem varme, pyntet med frisk purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 10932 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu