Kanelkage - nem uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
|
|
Mel, sukker, kanel og natron blandes sammen i en skål. Margarinen smeltes, og tilsættes blandingen sammen med kærnemælken lidt ad gangen under omrøringen.
Dejen hældes i en god stor smurt bradepande og bages 25-30 min ved 200 grader. Tips: Når kagen er afkølet kommes et godt lag hvid glasur på og evt. lidt krymmel eller hakkede nødder. Super lækker, lavet på 10 min og altid en succes! |
|
Opskriften er vist 12941 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Theis - 2012-10-10 14:37:43 Den var super lækker !!! helt vildt :) Camilla - 2009-05-26 12:47:11 Den var ikke særlig god, den smagte af småkage der var brændt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne