Wiener-æblerulle
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Til dejen røres smør, sukker og æg.
Mælken røres i og til sidst melet og bagepulveret.
Kom melet i lidt efter lidt.
Dejen æltes igennem.
Rulles ret tyndt ud til en stor flade (evt. er det lettere at gøre dette på et melet stykke papir).
Hele dejen pensles med halvsmeltet smør. Herover drysses tyndtsnittede, rå æbler (skal og kernehus fjernes). Sukker, rasp, revet citronskal, rosiner og kanel drysses over. Dejen rulles sammen, ret stramt, ligesom en roulade. Lægges på sammenføjningen over på en smurt plade. Rullen pensles med fløde. Drysses med sukker, evt. kanel og snittede mandler. Bages ved 225 grader C i 30 minutter. Rullen skal helst afsvales lidt på pladen, inden den serveres udskåret i skiver. En udmærket dessertkage evt. med flødeskum til. Tips: 216 |
|
Opskriften er vist 4471 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne