Røget Whiskysauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt af : Ulrik Kjerulff Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes så fint som muligt og svitses kort i den opvarmede olie. Før løgene tager for meget farve kommes whiskyen på. Hvis man ikke bryder sig for meget om den sprittede smag kan man på dette tidspunkt brænde alkoholen af, ved at flambere den, derved opnås også en lidt sødere smag.
Tilsæt piskefløden og juster smagen med fond. Lad saucen koge ind til en passende konsistens. Tips: Saucen passer glimrende til en rød oksebøf, men kan også sagtens bruges som pastasuce. |
|
Opskriften er vist 6479 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne