Æggehvideglasur - Æggehvide glasur - Royal icing
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggehviden og sigtet flormelis røres sammen lidt efter lidt, ikke sikkert al æggehviden skal bruges
|
|
Opskriften er vist 163927 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-31 13:40:28 Hvor meget giver en portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne