Jernbaneskinner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Pisk smør, sukker og og godt sammen.
Vend mel og hjortetaksalt godt i.
Vi rullede dejen til pølser ca. 1 cm tykke som vi trykkede flade ca. 0.5 cm. hvorefter vi skar dem i 5 cm. længde. Bages ved 200 grader C. alm. ovn næst øverste rille 10-11 minutter. Nu er spørgsmålet så med fyldet, det blev en lidt uformlig masse som ikke kunne sprøjtes på, men hvad skal det så ??? I en anden opskrift på jernbanebrød skal dejen rulles ud til en plade ca. 0.5 cm i tykkelsen, denne skæres i "stænger" ca. 5 cm brede hvorpå der skal smøres syltetøj, og ude i hver side skal lægges en stribe makronmasse hvorefter de skal ind og bages, lige efter bagning skæres de i 2 cm stykker. Det var meget tekst og mange mål, men måske nogen kender mere til denne opskrift ??? |
|
Opskriften er vist 5581 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2018-11-08 19:30:08 Jeg vil gerne give opskriften jernbaneskinner 5 stjerner Min svigermor lavede dem altid. Det skal lige siges jeg vil rigtig rigtig gerne have kokos. Kokosmassen skal på kagene. inden de bages Inger - 2018-11-08 19:21:08 Pynten skal på før bagning. anonym - 2012-12-16 14:23:43 Jeg mangler en fremgangsmåde... Hvornår skal kagerne pyntes, før eller efter at de er bagt..? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne