Søde kartofler postej

Søde kartofler postej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Malawi

MalawiIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 søde kartofler
4 tommer smeltet smør
3 æg
1 kopsukker
1 tsk.kanel
0.25 Muskatnød, friskrevet
0.75 kopmælk
1 tsk.vanille
 
 bageform til postej
 
1 kophæget pecan nødde
 
Opskrift:
Brug en food processor eller en gaffel til at mase søde kartofler med smeltede smør Tilsæt æg, sukker, kanel og nøddedej Tilsæt mælk og vanille

Hæld blandingen i en bageform Sæt det i en mikroovn på 70 grader i 7 minutter Drys pecans på overfladen af kagen Rotere halvvejs igennem bagningen med mikroovn på 70grader i 6 – 8 minutter eller indtil midten ikke længere vibrerer. Hvis De bedre kan lide det, kan De bage det i ovn på 200 grader, indtil det ikke længere vibrerer.

Så er det klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 18264 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-25 14:37:43
hvad i alverden er 1 kop hæget pecan nødde ?

  -   2010-05-10 19:56:30
lidt ubrugelig men sjov opskrift: "Sæt det i en mikroovn på 70 grader i 7 minutter" - og andre gode undersættelser

  -   2010-02-27 22:28:02
Hvor meget er en tomme smeltet smør?