Sirikits livret nr.2
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Poul Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern
peberfrugter og løg i fine strimler hvidløg fint hakkes champignon i skiver Bacon svitses gyldenbrun i gryde og tages op tilsæt lidt mere olivenolie eller flydende pantemargarine peber, løg, hvidløg og kyllingestykker svitses af i karry og cognac tomater kommes i og det samme kvantum vand. Der tilsættes hønsebouillon, smages til med salt og peber. Lad det koge et kvarters tid tilsæt provencekryderi ca 1 teske. champignon og kokosmælk lad det koge videre til kødet og grønsager er godt møre. til sidst jævnes retten og bacon kommes i. Tips: tilbehør Grønne ærter Ris |
|
Opskriften er vist 10003 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne