Rosenkåls råkost
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Rosenkålen renses ( kun de yderste dækblade fjernes )
Gullerrødder vaskes skrælles og skæres i mindre stykker ca 5 cm Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes ( må gerne have skræl på ) Det hele kommes i foodprocesser køres med kniv til ensartet masse et kort øjeblik Dressingen blandes og hældes over Solsikkekerner ristes på tør pande og severes til Tips: Børnevenligt tilbehør |
|
Opskriften er vist 7474 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anita 18/10-2010 - 2010-10-19 16:26:04 Dejlig salat, let at lave - smager godt. Sprang dressingen over og kom appelsinjuci på i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne