Rosenkåls råkost

Rosenkåls råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Rosenkål
4-5 gulerødder
3 Æbler
 
 Dressing:
0.5 dl.Tidselolie
 Citronsaft ca ½ presset citron eller efter smag
 Urtesalt efter smag
 Severes med tørristede solsikkekerner
 
Opskrift:
Rosenkålen renses ( kun de yderste dækblade fjernes )
Gullerrødder vaskes skrælles og skæres i mindre stykker ca 5 cm
Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes ( må gerne have skræl på )
Det hele kommes i foodprocesser køres med kniv til ensartet masse et kort øjeblik
Dressingen blandes og hældes over
Solsikkekerner ristes på tør pande og severes til

Tips:

Børnevenligt tilbehør





karakterer:
Opskriften er vist 7474 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-19 16:26:04
Dejlig salat, let at lave - smager godt. Sprang dressingen over og kom appelsinjuci på i stedet.