Fastelavnsboller med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt af : natasha Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 26919 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Momsefamse - 2019-02-16 17:59:51 Har også bagt dem, og de er lækre. Lod dejen forhæve tildækket ca. 1 time, så er den lettere at arbejde med, og cremen er blevet kold. - Brugte 100 gr blød smør og 250 gr hvedemel + lidt til udrulningen. Rynkede ‘dejposerne’ omkring cremen og klemte sammen. Ingen lækager. Iben Nielsby Christensen - 2012-02-24 18:28:56 Super lækker opskrift! Kan snildt bruges når børnbørnene kommer på visit! Ungerne er jo vilde med det stads ;-) Kan kun give gode anmeldelser herfra, så bare kom igang med bagningen! Kærlig hilsen Iben Nielsby Christensen (mormor til 4 på 1, 2, 1/2 og 4 - ungerne hedder Bertha, Alfred, Salle og Rikke :) ) God dag alle andre tanter! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne