Appelsen-chokoladekage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Buller Indsendt : Red : |
|
|
Bland appelsin skaller og appelsin saft i en gryde og kog det så der er ca. 4 spsk tilbage og lad det køle af.
sæt ovnen på 175 grader C. smelt smøren i en gryde og kom pålægschokolade og kakaopulver i. Rør æg, sukker og vaniliepulver sammen. Rør derefter appelsinmix, chokoladesmør og mel sammen. (sør for at dejen er som normal kagedej). hæld dejen i en springform og bag den på den mitterste rille i ovnen i ca. 45-60 min. Tips: Denne opskrift er en dobbel potion. |
|
Opskriften er vist 14400 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2014-03-24 18:06:15 Ellers fin forklaring, men det giver dog ingen menning at 2dl saft og skallen fra 4 appelsiner, skal koges ned til 4 spsk. Ved at koge det, forsvinder saften jo og så har du fakisk bare skallen tilbage?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne