Appelsen-chokoladekage

Appelsen-chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Buller

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 skallen af 4 appelsiner
2 dl.appelsinsaft
200 g.smør
50 g.pålækschokolade
3 spsk.kakaopulver
8 æg
350 g.sukker
2 tsk.Vaniljesukker
150-200 g.hvedemel
 
Opskrift:
Bland appelsin skaller og appelsin saft i en gryde og kog det så der er ca. 4 spsk tilbage og lad det køle af.

sæt ovnen på 175 grader C.

smelt smøren i en gryde og kom pålægschokolade og kakaopulver i.

Rør æg, sukker og vaniliepulver sammen. Rør derefter appelsinmix, chokoladesmør og mel sammen. (sør for at dejen er som normal kagedej).
hæld dejen i en springform og bag den på den mitterste rille i ovnen i ca. 45-60 min.

Tips:

Denne opskrift er en dobbel potion.





karakterer:
Opskriften er vist 14372 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-24 18:06:15
Ellers fin forklaring, men det giver dog ingen menning at 2dl saft og skallen fra 4 appelsiner, skal koges ned til 4 spsk. Ved at koge det, forsvinder saften jo og så har du fakisk bare skallen tilbage??