DULMA
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Irak Indsendt : Red : |
|
|
Udhul squashene.
Bland fyldet grundigt. smør gryden, fordel fyldet i squashene. Læg dem i gryden tlisæt 1 glas vand Læg låget på gryden og tænd komfuret, de første 5 min. på stærk varme, den øverige tid skal det være på svag varme, Serveres med salat eller yoghurt |
|
Opskriften er vist 39126 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (136 stemmer) |
|
Kommentarer Iraker. - 2011-07-10 20:47:25 Det skal koge i ca. 1½ time på svagt varme dvs. Ca. på en 5 eller 6 ud af 12. Har lige spist og det smager pragtfuldt, men skal lige siges hjemme hos mig gør vi det på min og min mors måde. PERFECT! Irak - 2011-07-05 14:32:12 Dulma En typisk irakisk middagsret er dulma. Det er fyldte courgetter, som kan tilberedes i gryde eller ovn. Det skal du bruge: 8-10 mellemstore courgetter 250 g. hakket lammekød 1 mellemstort finhakket løg 1 fed finhakket hvidløg ½ spsk paprika ½ spsk. salt 3-4 spsk. olie 3 spsk tomatpuré 1 spsk. citronsaft 2 dl. hakket bredbladet persille Sådan gør du: Udhul courgetterne og hak noget af fyldet til farsen. Rør en fars af resten og fordel fyldet i courgetterne. Smør et ildfast fad og læg de fyldte courgetter i. Hæld lidt vand ved. Dæk dem til og bag dem ca. 35-40 min. ved 200 grader. Serveres med ris, salat og yoghurt. ZAHRA - 2010-04-30 21:52:58 HEJ MAN BRUGER SORTE PEPER I ELLER BRENE KYRUDER MEN BRUGER ALDRE BRSELE I, DET SMER IKKE GODT Gosh - 2009-10-28 18:16:12 Er der nogen der ved hvor Dulma Krydderiet kan købes? Fatemeh - 2009-08-31 15:46:56 Man kan også bruge udhulede løg, agurker, tomater, kogte vindrueblade, selleriblade og peber frugter (; Kom endelig en spiske tomatpure med i gryden når du tilsætter vandet. Der kan også kommes ris med i kødet :p kurderen - 2008-12-12 18:34:45 DULMA er en kurdisk ret ikke iranisk?? Dulma Master - 2008-10-13 17:02:49 det er Dulma krydderi der skal i zzzz - 2008-08-02 23:38:14 man kan også man bruge vin blade stedet for squash mmmm det smager så godt da jeg var lille lavet min mor altid dulma til mig Egeberg - 2008-02-20 10:37:16 Prøv også at putte noget mynte i. Det er original opskrift. Og ja, så skal de i vindrueblade, smager bare super! tina - 2007-10-13 08:28:40 hviket krydderi er det der skal i? :D - 2007-03-08 16:34:56 jeg er iraker og jeg vil sige til dem som ikke er iraker -smage på det er lækkert og jeg er vild med det smag Maryam - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge og fylde tomater, abargine, agurk, grøn peber og vindrue blade.. velbekom til alle sille - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man lægger de færdigelavet squash i alm. naturel yoghurt (det skal dække det,så man ikke kan se squashene) og lægger i køleskab i et par timer, kan man spise dem kolde til frokost.uhmmm prøv zoba - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge store grønne chili. fyld de med kød og ris. Det smager godt,hvis man ønsker stærkt mad Rita - 2005-01-01 01:01:01 man kan også fylde aguark med denne fyldning, men fyldningen mangler noget ris Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror vist jeg også set en iraker der lavede de med løg. Fatima - 2005-01-01 01:01:01 det smager for dejligt hvis man bruger vindrusblade, lad dem koge lidt inden ;) også fyld dem med kød og riss.. uuuff .. <3 carina - 2005-01-01 01:01:01 hvilket krydderi skal man bruge ? mette - 2005-01-01 01:01:01 det smagte rigtig godt, jeg brugte også udhulede tomater,løg og peverfrugter kan anbefales shirin - 2005-01-01 01:01:01 smaker også godt å fylle paprika. løk og andre grønnsaker. pluss å erstatte lammekjøttet med biff eller kylling. og gjerne også ris i fyllet:) julie - 2005-01-01 01:01:01 Irakisk mad smager fandme for lækkert det her er så fedt det smager så godt..mmmm tinze - 2005-01-01 01:01:01 retten er en national ret i de fleste lande i mellemøsten;) Schmoopie - 2005-01-01 01:01:01 hvor lanf tid skal det koge ?? mads - 2005-01-01 01:01:01 det smager fandedme rigtig GODT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne