Foccaciaboller med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i vandet i en stor skål.
Kom olie, salt, grahamsmel og durummel i.
Tilsæt ca. 3 dl. af hvedemelet.
Tag dejen ud på bordet og tilsæt resten af melet. Ælt dejen godt sammen.
Kom dejen op i skålen igen og læg et viskestykke over. Lad dejen stå og hæve et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på bordet og del den i 12-14 stykker. Rul dem til kugler og tryk dem til 1 cm. flade cirkler. Sæt foccaciaerne på bagepapir på en bageplade. Tænd ovnen på 250 g. Lad foccaciaerne efterhæve ca. 15 minutter. Hvis der bruges skinke i skiver skæres det ud i tynde, korte strimler. Tryk små fordybninger i dejen med fingrene. Smør tomatpuré på. Fordel skinken over. Drys med ost og oregano. |
|
Opskriften er vist 22013 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer jena - 2010-11-25 20:19:46 jeg kan godt anbefale dem de er gode GJ - 2010-08-29 22:04:18 Slet ikke de fuccaciaboller jeg kender fra bageren... Skuffende :-( Kedelige Nicklas skole - 2010-05-20 11:01:54 vi tror de bliver rigtig gode fordi vi skal bruge dem til en opgave i hjemkundskab anonym - 2009-03-26 16:21:11 Vi har bagt dem. Vi gav dem ca. 12 minutter ;) De er goe´ Marianne - 2008-06-13 15:48:43 Hvor længe skal de ha? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne