Foccaciaboller med skinke

Foccaciaboller med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 spsk.olie
1 tsk.salt
1 dl.grahamsmel
1 dl.durummel eller hvedemel
5.5 dl.hvedemel
 
 Fyld:
75 g.kogt røget skinke i tynde strimler eller skiver
0.75 dl.tomatpuré
50 g.revet gratineringsost eller anden mild ost
2-3 tsk.tørret oregano
 
Opskrift:
Udrør gæren i vandet i en stor skål. Kom olie, salt, grahamsmel og durummel i. Tilsæt ca. 3 dl. af hvedemelet. Tag dejen ud på bordet og tilsæt resten af melet. Ælt dejen godt sammen. Kom dejen op i skålen igen og læg et viskestykke over. Lad dejen stå og hæve et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på bordet og del den i 12-14 stykker. Rul dem til kugler og tryk dem til 1 cm. flade cirkler. Sæt foccaciaerne på bagepapir på en bageplade.

Tænd ovnen på 250 g.

Lad foccaciaerne efterhæve ca. 15 minutter.

Hvis der bruges skinke i skiver skæres det ud i tynde, korte strimler. Tryk små fordybninger i dejen med fingrene. Smør tomatpuré på. Fordel skinken over. Drys med ost og oregano.





karakterer:
Opskriften er vist 22013 gange,
og udskrevet 658 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-25 20:19:46
jeg kan godt anbefale dem de er gode

  -   2010-08-29 22:04:18
Slet ikke de fuccaciaboller jeg kender fra bageren... Skuffende :-( Kedelige

  -   2010-05-20 11:01:54
vi tror de bliver rigtig gode fordi vi skal bruge dem til en opgave i hjemkundskab

  -   2009-03-26 16:21:11
Vi har bagt dem. Vi gav dem ca. 12 minutter ;) De er goe´

  -   2008-06-13 15:48:43
Hvor længe skal de ha?