Ratatouillen al Karina
Indsendt af : karinaFyn Indsendt : Red : |
|
|
Skiv først squash, tomater efter skylning. Skiv også kartoflerne alt skives i så tynde så muligt. Del auberginen på midten vask og skiv auberginen (hæld lidt hvidvins eddike ved og lidt salt), skiv rød og grøn peberfrugt. Skær hoveder af de grønne asparges gem 6 stilke til sener.
Skræl æble, løg, og skær resten af aspargesen i stykker de 3 ting fin snittes/hakkes el. blendes. Gulerødderne vaskes, skrælles og skives strint lidt citron ved og stil til side som de andre i pose/skål el. lign. Smør et ildfast fad og bland ketchup, vand og tomatpure og lig i bunden af fadet. Fordel så de forskellige grønsager i lag oven på hinanden og et af lagende består af den fin snitte el. blendet grønsags masse og basilikum bladene over, til slut pyntes med aspargeshovederne vendt i olie og de 6 stilke bliver skåret i mindre stykker på størrelse med hovederne. Strint Becel over det sidste lag og brug 2 dl fløde og 1 dl. hvidvin. Lig låg på fade i form af bagepapir og stil i ovnen 45-60 min v/180 g varmluft. Tips: Kan bruges som tilbehør i stedet for kartofler ris og lignende eller som en varm forret det er også velegne til vegetarer. |
|
Opskriften er vist 5083 gange,
og udskrevet 115 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne