Indbagt påskeskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær 3 dybe lommer i skinken.
Rør hvidløgsosten med sennep og krydderurter og fyld det i lommerne. Fordel resten af ostefyldet over skinken og fold de udrullede butterdejsplader omkring med sammenføjningerne nedad. Skær evt. resterende dej i strimler, der klæbes fast ovenpå skinken med sammenpisket æg. Sæt skinken i en 175 grader C. alm. ovn, til dejen er smuk gylden og gennembagt, ca. 30 minutter. Flødestuvede champignoner: Skær rodenden af champignonerne. Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand. Skær dem i skiver på langs ad stokken. Smelt fedtstoffet i en gryde og kom svampene i. Svits dem et par min. Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min. Jævn saucen med en melbolle og smag til med salt og peber. Ved serveringen skæres skinken i tynde skiver. Flødestuvede champignoner og grøn salat gives til. |
|
Opskriften er vist 57177 gange,
og udskrevet 2087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2008-03-17 18:22:16 Skal skinken koges først?? Per - 2007-04-05 20:49:13 Lommer laver man ved at give skinken nogle dype snit, vi brugte en sprøjtepose til at sprøjte osten ned i lommerne. Je tror ikke det er muligt at undgå at dejen smuldre lidt, men prøv at brug en skarp brødknivm, så er det lidt nemmere. anonym - 2007-04-03 22:28:34 Hvordan undgår man at dejen smuldrer når man skærer. Det er svært at skære i tynd skiver. Ellers er det godt. anonym - 2007-04-03 22:27:50 hvordan laver man lommer? christel - 2005-01-01 01:01:01 dejlig opskrift. En smag der overrasker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne