Cannelloni med spinat og bacon
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Den lange pastaplade deles i 8 lige store stykker.
Smøreosten smøres på stykkerne. Bacon ristes let på en pande (eller mikroovn) Spinaten stuves mornaysauce og smages til med salt og peber. Bacontern tilsættes. Den stuvede spinat med bacontern lægges i en bred stribe midt på de med ost smurte pastaplader. De rulles sammen som en pandekage og lægges i et smurt ovnfast fad. De hakkede tomater hældes over "pandekagerne". Derefter den revne ost. Det hele sættes i ovnen ved ca. 200 grader indtil osten er gylden. Det smager godt med lune flutes til. Tips: For en lidt mere "spicy" version kan tilsættes 1 tsk. sambal Oelek og 1 fed hvidløg |
|
Opskriften er vist 6696 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne