Butterdejsreder med rejefyld
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Gennevievre Indsendt : |
|
|
Sauter løg og champignon i en lille sauterpande eller gryde. Tilsæt asparges + hvidvin og giv det hele et opkog. Tilsæt herefter fløde og kog et par minutter.
Tilsæt jævning og kog op til passende konsistens. Tilsæt rejer, varm igennem og smag til med salt og peber. Fyld det færdigbagte butterdejsreder eller de opvarmede tarteletter med rejefyldet pynt evt med frisk dild og server straks. Tips: Tips Rederne kan godt bages i forvejen og opvarmes med fyld lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 17728 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne