Svinemørbrad fyldt med urter og saltede nødder

Svinemørbrad fyldt med urter og saltede nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Morten Wadt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 pakkepanchetta
 
 Saltede nødder:
0.5 posepistacienødder
1 spsk.smør
1 æggebære fyldt med soya
 
 Urtefyld:
1 pakkeSalvie, frisk
2 fedhvidløg
1 pakkebredbladet persille
 
Opskrift:
1. flæk svine mørbraden og flad den ud så der er plads til fyldet.

2. lav saltede nødder, ved at varme smøret op på en pande, rist nødderne (uden skal) til de har taget lidt farve, og tag dem så af varmen. hæld soyaen på og rør rundt til den er fordampet.

3. blend hvidløg, nødder og urter sammen, eller hak dem alle fint, og fyld mørbraden. når mørbraden er fyldt så læg panchettaen rundt om mørbraden, men uden at snøre den ind. panchettaen giver en god smag til mørbrad kødet.

4. læg mørbraden i et ildfast fad med fyldsiden nedad. sæt fadet i en varmluft ovn på 200 grader i 25-30 min.

Tips:

server eventuelt denne ret med en lidt salt sovs, og rødløgskompot. det vil du ikke fortryde:-)





karakterer:
Opskriften er vist 13470 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu