Svinemørbrad fyldt med urter og saltede nødder
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Morten Wadt Indsendt : Red : |
|
|
1. flæk svine mørbraden og flad den ud så der er plads til fyldet.
2. lav saltede nødder, ved at varme smøret op på en pande, rist nødderne (uden skal) til de har taget lidt farve, og tag dem så af varmen. hæld soyaen på og rør rundt til den er fordampet. 3. blend hvidløg, nødder og urter sammen, eller hak dem alle fint, og fyld mørbraden. når mørbraden er fyldt så læg panchettaen rundt om mørbraden, men uden at snøre den ind. panchettaen giver en god smag til mørbrad kødet. 4. læg mørbraden i et ildfast fad med fyldsiden nedad. sæt fadet i en varmluft ovn på 200 grader i 25-30 min. Tips: server eventuelt denne ret med en lidt salt sovs, og rødløgskompot. det vil du ikke fortryde:-) |
|
Opskriften er vist 13470 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne