Indbagt hamburgerryg 02

Indbagt hamburgerryg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5-3 kg.hamburgerryg
2 gulerødder
2 løg
1 persillerod
 
 Dej:
300 g.hvedemel
150 g.smør
1.5 tsk.salt
1 æg
1 dl.creme fraiche
 
3 spsk.dijonsennep
1 spsk.rasp
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Hamburgerryggen deles evt. i to stykker og gives et opkog i koldt vand, sættes over i nyt kogende vand sammen med urter og simrer ca. 1 time. Lad den afkøle helt(dette kan sagtens gøres dagen før).

Hak smør, salt og mel sammen og ælt det hurtigt sammen med æg og creme fraiche. Lad dejen hvile koldt et par timer(kan også laves dagen før).

Persille skylles grundigt og hakkes. Rør sennep og persille sammen. Fjern evt. ben på hamburgerryggen og smør sennepsblandingen over stegen.

Dejen rulles ud i ca. 1 cm. tykkelse, og stegen pakkes ind i dejen. Luk kanterne med en gaffel og skær overskydende dej væk. Brug det evt. til at lave lidt pynteblade eller strimler, der sættes på med æggestrugelse.

Pensl hele kødpakken med æg og bag den i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 23973 gange,
og udskrevet 613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad skal man med raspen?

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker til pastasalat