Indbagt hamburgerryg 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Hamburgerryggen deles evt. i to stykker og gives et opkog i koldt vand, sættes over i nyt kogende vand sammen med urter og simrer ca. 1 time.
Lad den afkøle helt(dette kan sagtens gøres dagen før).
Hak smør, salt og mel sammen og ælt det hurtigt sammen med æg og creme fraiche. Lad dejen hvile koldt et par timer(kan også laves dagen før). Persille skylles grundigt og hakkes. Rør sennep og persille sammen. Fjern evt. ben på hamburgerryggen og smør sennepsblandingen over stegen. Dejen rulles ud i ca. 1 cm. tykkelse, og stegen pakkes ind i dejen. Luk kanterne med en gaffel og skær overskydende dej væk. Brug det evt. til at lave lidt pynteblade eller strimler, der sættes på med æggestrugelse. Pensl hele kødpakken med æg og bag den i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 23947 gange,
og udskrevet 604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal man med raspen? gustafson - 2005-01-01 01:01:01 lækker til pastasalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne