Glacerede gulerøder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerødderne skæres efter ønske, ikke for groft. Blancheres i vand i 5-10 minutter. Gulerødderne tages op.
Smøret smeltes og kalvefonden tilsættes og koger lidt ned, gulerødderne tilsættes og krydres med friskhakket timian, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 17186 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-21 20:54:32 jeg synse at i skal pudte liget mere kaka pulver i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne