Glacerede gulerøder

Glacerede gulerøder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Glacerede gulerøder, billede 4 Glacerede gulerøder, billede 1 Glacerede gulerøder, billede 2 Glacerede gulerøder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-600 g.gulerødder
 lidt timian
1 dl.flydende kalvefond
25 g.smør
 lidt frisk timian
 
Opskrift:
Gulerødderne skæres efter ønske, ikke for groft. Blancheres i vand i 5-10 minutter. Gulerødderne tages op.

Smøret smeltes og kalvefonden tilsættes og koger lidt ned, gulerødderne tilsættes og krydres med friskhakket timian, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 17255 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-21 20:54:32
jeg synse at i skal pudte liget mere kaka pulver i