Bananbrød med chokolade og hasselnødder

Bananbrød med chokolade og hasselnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lollie-PoP

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
260 g.hvedemel
1 tsk.natron
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
150 g.grofthakket mørk chokolade
100 g.hasselnødder
125 g.usaltet smør stuetemperatur
2.5 dl.sukker
2 æg str. L
2.5 dl.mosede bananer
2 spsk.citron- eller appelsinsaft
1 vaniljestang
 
Opskrift:
Forvarm ovnen på 180 grader.

Si de første 4 ingredienser sammen i en skål. Bland chokolade og nødder sammen med 1 spsk. af melblandingen i en skål for sig.

Pisk smørret til en luftig masse. Tilsæt sukkeret gradvist under stadig piskning og pisk æggende - et æg ad gangen - i blandingen. Den mosede banan, citronsaft og vaniljekorn piskes i dejen.

Kom 1/3 del af dejen i den velsmurte brødform og drys med halvdelen af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med en 1/3 mere dej og resten af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med resten af dejen og kør en kniv igennem dejen i siksakmønster for at fordele chokolade/nøddeblandingen.

Stil formen i midten af den forvarmede ovn i ca. 60 min. til brødet er gennembagt.





karakterer:
Opskriften er vist 10735 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu