Bananbrød med chokolade og hasselnødder
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Lollie-PoP Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen på 180 grader.
Si de første 4 ingredienser sammen i en skål. Bland chokolade og nødder sammen med 1 spsk. af melblandingen i en skål for sig. Pisk smørret til en luftig masse. Tilsæt sukkeret gradvist under stadig piskning og pisk æggende - et æg ad gangen - i blandingen. Den mosede banan, citronsaft og vaniljekorn piskes i dejen. Kom 1/3 del af dejen i den velsmurte brødform og drys med halvdelen af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med en 1/3 mere dej og resten af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med resten af dejen og kør en kniv igennem dejen i siksakmønster for at fordele chokolade/nøddeblandingen. Stil formen i midten af den forvarmede ovn i ca. 60 min. til brødet er gennembagt. |
|
Opskriften er vist 10735 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne