Fiskesalat af kogt skrubbe
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Flå og rens skrubberne grundigt og klip finnerne af helt tæt ved fisken
Kog fiskene i let saltet vand med 1 dl hvidvin. Lad fisken afkøle i vandet. Taq fiskene op med en hulske og løsn kødet fra benene. Salaten skal være absolut benfri. Læg fiskekødet i en skål og bland med de øvrige ingredienser. Pynt med persillen og server på groft hjemmebagt rugbrød, som forret med flütes eller brug den som fyld i sandwich. Tips: Egnet som alm. pålæg. |
|
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Boye - 2013-08-12 15:50:40 Kan absolut anbefales. Den er blevet en fast del af picnickurven. Tommel op!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne