Fiskesalat af kogt skrubbe

Fiskesalat af kogt skrubbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skrubber
2 dl.mayonnaise
1 fedhvidløg
1 lille eller halv rødløg
1 spsk.friskpresset citronsaft
 
 Bredbladet persille til pynt (evt. let hakket
 
Opskrift:
Flå og rens skrubberne grundigt og klip finnerne af helt tæt ved fisken

Kog fiskene i let saltet vand med 1 dl hvidvin.

Lad fisken afkøle i vandet.

Taq fiskene op med en hulske og løsn kødet fra benene. Salaten skal være absolut benfri.

Læg fiskekødet i en skål og bland med de øvrige ingredienser. Pynt med persillen og server på groft hjemmebagt rugbrød, som forret med flütes eller brug den som fyld i sandwich.



Tips:

Egnet som alm. pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-12 15:50:40
Kan absolut anbefales. Den er blevet en fast del af picnickurven. Tommel op!!