Italiensk inspireret grøntsagstærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Inderbul Indsendt : Red : |
|
|
Lav tærtedejen efter anvisning på pakken og fordel i tærteform. Skyl spinaten og riv den let. Skær auberginen i fine stykker. Halver cherrytomaterne. Hak rødløget mediumfint. Riv basilikumbladene let. Bland spinat, aubergine og rødløg godt og læg i tærten. Fordel de halve cherrytomater og basilikumbladene hen over. Pisk æg, creme fine og salt og peber sammen og hæld over tærten. Skær mozzerellaen i fine stykker og fordel hen over tærten. Riv parmesanost over. Bag i ovn i ca. 35-45 min. Alm. ovn 250 grader og varmluftsovn 235 grader. Server straks.
Tips: Kan anvendes som vegetarret eller som tilbehør til kød. |
|
Opskriften er vist 13924 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne