Kanelkage (Lille)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 85495 gange,
og udskrevet 2263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Trut - 2012-12-15 15:50:17 Den smager rigtig godt og er supernem at lave :) j og s - 2011-05-08 14:54:56 skal det være et normalt æg??? Conny - 2010-11-15 01:34:18 Vi bruger aldrig glasur, men smører koldt smør på. "Lidt" mere fedtfattigt, også fordi jeg synes at glasuren sidder og klæber i ganen.. anonym - 2010-03-03 14:45:26 MAN KAN OGSÅ BRUGE MÆLK I STEDET for kærnemælk!!:D jasmin - 2009-10-13 11:34:36 det er bare alletiders kage elsker den<3 Marianne - 2009-09-13 19:31:24 Der bliver cirka 12 stykker, alt efter størrelsen. anonym - 2009-09-13 19:28:43 hvis man ikke har kernemælk , kan man sagtens bruge tykmælk eller lignende. Giv kagen et ekstra pift med lidt skiveskårede æbler og nogle nødder. SÅ er den virkelig til en 10'er. Gitte - 2008-10-23 13:52:06 Har samme kageopskrift, men glasuren er en anden: 75 g margarine, 6 spsk færdiglavet kaffe, 1½ spsk kakao, 3 tsk vanille, 375 g flormelis. Det plejer at smage super lækkert og så er man fri for det halve æg. Min kageopskrift er den dobbelte mængde, og den passer i en meget stor bradepande eller 2 kageforme af dem, hvor der er plasticlåg til. Ulla - 2008-10-20 11:16:43 Kagen kan også laves med tykmælk istedet for kærnemælk Svale - 2008-10-18 23:02:38 Hejsa, verdens bedste kage :O) -Men hvad laver ægget i glasuren ? I disse salmonellatider.. Anja - 2008-10-13 11:38:00 Det er nogenlunde den opskrift jeg også bruger, men jeg har næsten dobbelt op på min opskrift, så den passer til min bradepande, men jeg tror oprindelig opskriften stammer fra en opskrift i femina for en hel del år siden.:) hencam kokkene - 2008-10-09 15:53:04 den er okay god? men vi fandt ud af at man kan bruge cremefraiche istedet for kærnemælk :-) p.s kagen er nem at lave .. Amanda - 2008-09-28 15:59:11 Den er super god :D Hinnerup - 2008-06-21 11:35:24 Hvorfor skriver du ikke hvor mange der bliver?? Juliemusen - 2008-04-16 14:38:30 lækkert:) anonym - 2008-03-26 21:03:14 Jeg tror, at jeg kender kagen fra en forælder fra min klasse. Er det den, er det den bedste kage, jeg nogensinde i hele mit liv har smagt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne