Bagt kartoffelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skrællede kartofler koges, dampes og moses.
Blandes med æggeblommer, smør, mælk, salt og peber. Kan laves i forvejen. Lige inden den bages vendes stiftpiskede æggehvider i mosen. Et ovnfast fad (ca. 28x17) smøres og drysses med rasp og mosen fordeles heri. Bages i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn på næstøverste rille i ca. 15 minutter til den er gylden. |
|
Opskriften er vist 343220 gange,
og udskrevet 6234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2024-07-06 21:48:53 God til brændende kærlighed. Lav et stort fad og et stort fad med bacon og løg, så kan man fryse det ned og havde en masse portioner ned, til de dage man ikke lige har overskud til, at lave mad. vera - 2017-11-14 09:56:51 kan man laver mosen dagen før ,så den kun skal i ovnen på dagen Liisa - 2017-05-27 19:11:48 Rigtig god hvis man har en rest kartoffelmos ! Hugo - 2013-11-24 09:51:22 Prøv med halv kartofler og halv knoldselleri og pensel overfladen med ægeblomme for at få en sprød overflade... Ulla - 2011-12-30 16:41:23 er nem, og smager godt, en opskrift vi gemmer , kan bruges i mange sammenhænge. kirsten. - 2010-05-08 17:39:28 opskriften er super nem, og lækkert i en fart. Henrik - 2009-11-19 12:09:33 Prøv med stromlet skinke eller baconstykker i.... dejligt Mosegaard Skovbrug - 2009-05-13 11:24:23 Prøv med lidt hakkede hasselnødder i mosen anonym - 2008-12-15 12:21:29 for mange kartoffler, alt for lidt smør Mia - 2008-06-09 13:43:51 det smager fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne