Satkuk

Satkuk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
250 g.rismel
3-4 æg
5 dl.mælk
1 pk.gær
125 g.margarine
 lidtkardemomme
 
Opskrift:
Dejen skal være så fast at skeen næsten kan stå. Hæves lidt. Bages i vandbad i ca. 2 timer.

Serveres med fedtegrever sirup og sprængt svinekød, samt "Øl med pind" som er hvidtøl med et (godt) stænk snaps.





karakterer:
Opskriften er vist 4559 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-04-30 20:02:06
Dette er en egnsret fra Fanø. Det er ikke Hvittøl man bruger, nok snarere lagerøl, eller stout, og det hedder heller ikke en "pind" snaps, men en "pægl" snaps!