Satkuk
Indsendt : |
|
|
Dejen skal være så fast at skeen næsten kan stå. Hæves lidt. Bages i vandbad i ca. 2 timer.
Serveres med fedtegrever sirup og sprængt svinekød, samt "Øl med pind" som er hvidtøl med et (godt) stænk snaps. |
|
Opskriften er vist 4559 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2021-04-30 20:02:06 Dette er en egnsret fra Fanø. Det er ikke Hvittøl man bruger, nok snarere lagerøl, eller stout, og det hedder heller ikke en "pind" snaps, men en "pægl" snaps! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne