Store Hvedeboller med rugmel - Sandwichboller
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt af : Molly Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren, og rør den ud i lunkent vand.
Tilsæt mælken, olien, saltet, æggene, reven squash og æble. Rør dette godt sammen. Tilsæt havreklid, rugmel og rør dette godt sammen. Tilsæt nu melet lidt efter lidt til du har en ikke for fast dej. Lad dejen hæve 1 time tildækket. Form ca. 30 store boller, tryk dem lidt flade, så er de gode til madpakkerne. Lad dem efterhæve på pladen i ca. 30 min. Pensl dem med æg. Bages ved 220 grader i ca. 15 minutter. Smager også godt lune med dejlig kold smør. Tips: Skræl squasen og æblerne hvis dine børn er lidt sjove som mine, så kan det nemlig ikke ses. På den måde har jeg selv fået listet lidt ekstra grønsager/frugt i. Du kan også tilsætte revne gulerødder, dem hjælper det nok ikke at skrælde for at snyde børnene. |
|
Opskriften er vist 15169 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne