Cognac- og rødvinsmarinerede edderfuglelår
Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl Indsendt : Red : |
|
|
1. dag.
Skræl løget og skær den i skiver sammen med peberfrugten. Pil hvidløget og hak det. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skyl selleri stilkene og skær dem ligeledes i skiver. Fjern alt fedt fra lårene, læg dem i en skål med de klargjorte urter sammen med appelsinskal, cognac, olie, rødvin, vand og peberkorn. Bland det hele godt og stil det i køleskabet i ca. 12 timer. 2. dag: Si marinaden fra urter og kød. Tør kødstykkerne godt af og brun dem på panden i lidt olie. Krydr godt med peber og salt. Læg dem herefter over i en tykbundet gryde. Skær tomaterne i kvarte, rens svampene og kom dem i gryden sammen med lårene. Hæld også urter og marinade ved, læg låg på og lad det hele simre, til lårene er møre, vel ca. 11/2 time. Herefter tages lårene op, så saucen kan jævnes let med lidt maizena og derefter smages til. Lårene lægges tilbage i saucen, retten gives et hurtig opkog og er serveringsklar. Anretning: Retten kan serveres på lune tallerkener, men det kan også fint gå at servere den i stegegryden. Dertil en god kartoffelmos eller f.eks. lidt stegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 5820 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne