Kyllingelasagne med spinat og morneysauce

Kyllingelasagne med spinat og morneysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kylling i tynde strimler
 Lidtolie/becel
9-12 Lasagneplader (gerne grove)
450 g.frossen helbladet spinat
1 ds.hakkede tomater med basilikum/oregano
1 løg
2.5 dl.Mornaysauce 5%
1 tsk.sambal Oelek
 Salt
 peber
 Revet ost efter behov
 
Opskrift:
Spinaten tøes op i en gryde og dampes tør.

Kyllingestykkerne svitses gyldne på en pande i lidt olie/Becel med lidt karry.

Kyllingestykker hældes op i spinaten.

I en gryde svitses løget i lidt olie/becel.
Herefter tilsættes hakkede tomater, mornaysauce, sambal oelek, salt og peber. Saucen koges op og simrer i 4-5 min.

Det hele lægges i et smurt pastafad. Start med lasagneplader, herefter sauce og til sidst kylling/spinat. Forsæt til der er 3 lag lasagneplader, og slut af med tomat sauce.

Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader. Efter 20 min. tages retten ud og strøs med revet ost.

Tips:

Smager også godt tilsat et fed hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 23086 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-19 19:06:31
den er rigtig god synes jeg