Kyllingelasagne med spinat og morneysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten tøes op i en gryde og dampes tør.
Kyllingestykkerne svitses gyldne på en pande i lidt olie/Becel med lidt karry. Kyllingestykker hældes op i spinaten. I en gryde svitses løget i lidt olie/becel. Herefter tilsættes hakkede tomater, mornaysauce, sambal oelek, salt og peber. Saucen koges op og simrer i 4-5 min. Det hele lægges i et smurt pastafad. Start med lasagneplader, herefter sauce og til sidst kylling/spinat. Forsæt til der er 3 lag lasagneplader, og slut af med tomat sauce. Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader. Efter 20 min. tages retten ud og strøs med revet ost. Tips: Smager også godt tilsat et fed hvidløg. |
|
Opskriften er vist 23086 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Nikoline 10 år - 2010-01-19 19:06:31 den er rigtig god synes jeg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne