Pangasius Fileter med citron og bulgursalat

Pangasius Fileter med citron og bulgursalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :     

Ingredienser:
 Pangasius Fileter m. Citron fra Rahbek
 
 Bulgursalat:
250 g.kogt kold bulgur
 skallen af ½ citron
100 g.grønne asparges
150 g.fetaost
100 g.honning-/cantaloupe melon
30 g.græskarkerner
 salt
 
 saften fra ½ citron
1 dl.vindruekerneolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pangasius Fileter med citron:
Sæt de frosne Pangasius Fileter på en bageplade midt i en forvarmet ovn (200 °C) i 18-22 min. Brug evt. bagepapir.

Bulgursalat:
Bland 250g kogt kold bulgur med skallen af½citron, 100g grønne asparges i skrå skiver, 150g fetaost i mindre stykker. Skær ca. 100g honning-/cantaloupe melon i store tern og bland det i salaten. Rist 30g græskarkerner på en pande til de springer, krydr med salt. Bland saften fra ½ citron og 1 dl vindruekerne olie i bulgursalaten og smag til med salt og peber. Server til de varme Pangasius Fileter. Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 29122 gange,
og udskrevet 635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-16 18:39:29
God ide men denne opskrift, der er bare ikke taget højde for alt vandet fra de frosne filet. Og så tager det lidt længere tid end 20 min.

  -   2009-10-16 11:26:08
Al respekt for Rahbek.Jeres produkter er af høj kvalitet og yderst velsmagende,MEN opskriften her kan,med et godt resultat, anvendes med andre typer af Pangasius-fileter. Jeg vil gerne give et stort cadeau til jeres fiskeprodukter, som desværre ikke findes i varesortimentet herude på landet, hvilket gør det til en ekstra oplevelse at drage ud i det ganske, danske land for at få en på opleveren. Men jeres produkter er kvalitet og jeg nyder dem, når jeg ind i mellem får fat i dem.