Pangasius Fileter med citron og bulgursalat
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Kilde : Rahbek Indsendt : |
|
|
Pangasius Fileter med citron:
Sæt de frosne Pangasius Fileter på en bageplade midt i en forvarmet ovn (200 °C) i 18-22 min. Brug evt. bagepapir. Bulgursalat: Bland 250g kogt kold bulgur med skallen af½citron, 100g grønne asparges i skrå skiver, 150g fetaost i mindre stykker. Skær ca. 100g honning-/cantaloupe melon i store tern og bland det i salaten. Rist 30g græskarkerner på en pande til de springer, krydr med salt. Bland saften fra ½ citron og 1 dl vindruekerne olie i bulgursalaten og smag til med salt og peber. Server til de varme Pangasius Fileter. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 29122 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2012-10-16 18:39:29 God ide men denne opskrift, der er bare ikke taget højde for alt vandet fra de frosne filet. Og så tager det lidt længere tid end 20 min. Mundilfare - 2009-10-16 11:26:08 Al respekt for Rahbek.Jeres produkter er af høj kvalitet og yderst velsmagende,MEN opskriften her kan,med et godt resultat, anvendes med andre typer af Pangasius-fileter. Jeg vil gerne give et stort cadeau til jeres fiskeprodukter, som desværre ikke findes i varesortimentet herude på landet, hvilket gør det til en ekstra oplevelse at drage ud i det ganske, danske land for at få en på opleveren. Men jeres produkter er kvalitet og jeg nyder dem, når jeg ind i mellem får fat i dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne