Fyldt Sej med kryddersauce og med Spaghetti al Limone

Fyldt Sej med kryddersauce og med Spaghetti al Limone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :     

Ingredienser:
1 pk.Fyldt Sej m. Kryddersauce fra Rahbek
 
 Spaghetti al Limone:
200 g.tørret spaghetti
 Havsalt og sort friskkværnet peber
 Saften af 2 citroner
 Evt.revet citronskal
1 dl.olivenolie
125 g.friskhøvlet parmesan
1.5 håndfuld frisk finthakket basilikum
0.5 rødløg i meget tynde både
 
Opskrift:
Fyldt Sej m. Kryddersauce:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Placer de fyldte sejfileter på en bageplade midt i ovnen. Tilberedningstiden er 20-22 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Spaghetti al Limone:
Spaghettien koges efter anvisningen på emballagen. Imens piskes citronsaft og olivenolie sammen. Parmesan røres i til saucen er tyk og cremeagtig - krydres med salt og peber. Tilsæt mere eller mindre citronsaft efter smag. Hæld saucen over spaghettien, og ryst gryden så pastaen og saucen blandes. Rør tilsidst basilikumbladene, rødløg og evt. revet citronskal i.





karakterer:
Opskriften er vist 10270 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu