Gærvafler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i mælken. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen stilles til hævning. Når den er hævet til dobbelt størrelse, udrøres det smeltede smør deri. Må bages ved rask varme.
|
|
Opskriften er vist 30139 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte7830 - 2012-06-29 19:53:10 De smager fantastisk. anonym - 2012-01-31 15:04:14 Hvor mange personer er der lavet til???? :-))) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne