Indbagt Svinefilet med champignonsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Kilde : Rahbek Indsendt : Red : |
|
|
Indbagt Svinefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200 grader C. eller varmluftsovn ca. 45 min. ved 180 grader C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden. Kog kartoflerne, hvorefter de halveres og ristes på pande i olie. Til sidst vendes de i friske krydderurter. Bland salaten og hæld dressingen over. Server tilbehøret til den Indbagte Svinefilet. |
|
Opskriften er vist 19669 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne