Sprødpaneret fiskefilét

Sprødpaneret fiskefilét, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fiskefilet af f.eks. rødspætte - kuller eller torsk
1 spsk.flydende margarine
0.75 dl.rasp
0.25 dl.grahamsmel
0.5 tsk.paprika
0.5 tsk.tørret timian + et par kviste til garnering
0.25 tsk.salt
0.33 tsk.friskkværnet sort peber
1 citron
1 æggehvide
1-2 spsk.vand
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 225 grader.
Smør et stykke bagepapir eller en plade let med margarine.

Bland rasp, grahamsmel, paprika, timian, salt og peber i en dyb tallerken. Riv skallen af den halve citron og bland det i.

Pisk æggehviden let med vandet i en anden dyb tallerken. Skyl og tør fisken, del den eventuelt i mindre portionsstykker. Dyp fisken først i æggehviden og derefter i raspblandingen. Læg fiskestykkerne til tørre på et stykke bagepapir og placer dem så på pladen.

Steg midt i ovnen ca. 6 min, til fisken er gylden. Vend med en stegespade, så fisken ikke går itu. Stegetiden afhænger af fiskens tykkelse. Fisken er færdig, når den er hvid og fast indeni. Servér straks med citronbåde og en timiankvist.

Tilbehør:
Løse ris med grønærter i.

Tips:

Pr. Portion: Energi: Kcal 190 = kJ 798 Kulhydrat 9 g Protein 28 g Fedt 5 g (24 %) Fibre 1 g





karakterer:
Opskriften er vist 9348 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu