Sprødpaneret fiskefilét
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 225 grader.
Smør et stykke bagepapir eller en plade let med margarine. Bland rasp, grahamsmel, paprika, timian, salt og peber i en dyb tallerken. Riv skallen af den halve citron og bland det i. Pisk æggehviden let med vandet i en anden dyb tallerken. Skyl og tør fisken, del den eventuelt i mindre portionsstykker. Dyp fisken først i æggehviden og derefter i raspblandingen. Læg fiskestykkerne til tørre på et stykke bagepapir og placer dem så på pladen. Steg midt i ovnen ca. 6 min, til fisken er gylden. Vend med en stegespade, så fisken ikke går itu. Stegetiden afhænger af fiskens tykkelse. Fisken er færdig, når den er hvid og fast indeni. Servér straks med citronbåde og en timiankvist. Tilbehør: Løse ris med grønærter i. Tips: Pr. Portion: Energi: Kcal 190 = kJ 798 Kulhydrat 9 g Protein 28 g Fedt 5 g (24 %) Fibre 1 g |
|
Opskriften er vist 9378 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne