Chili con carne 04
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien på en stor pande ved god varme. Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg løgene gyldne i olien. Tilsæt hvidløg og smuldr kødet i lidt ad gangen. Steg under omrøring, til kødet har skiftet farve.
Udkern, skyl og skiv chilifrugterne tyndt. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en si. Udkern og skyl peberfrugten og hak den fint. Kom grøntsager, tomater, tomatpuré, vin og bouillon på panden. Rør rundt og bring det i kog. Smag til med salt og peber. Sænk varmen og lad retten simre uden låg ca. 15 min, til saucen er jævnet noget. Rør den hakkede persille i og servér med f.eks. tern af avocado, tern af tomater, en salat og syrnet fløde aller mager creme fraiche. Tips: Pr. portion: Energi: Kcal 514 = kJ 2159 Kulhydrat 39 g Protein 49 g Fedt 18 g (32%) Fibre 16 g |
|
Opskriften er vist 17561 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer cappuccini - 2008-04-06 18:48:00 Den smager godt, men mere chili i efter min smag og evt. jævnes da den er meget tynd. cappuccini - 2008-04-06 18:44:30 Der står at der skal 2½ dl. rødvin i opskriften, men det er ikke tilføjet i selve fremgangsmåden, hvilket resulterede at jeg glemte at hælde rødvin i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne