Indbagt Hellefisk og Rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Rahbek Indsendt : Red : |
|
|
Indbagt Hellefisk & Rejer:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200 grader C. eller varmluftsovn 40-45 min. ved 180 grader C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden. 400 gram pasta, f.eks. tagliatelle koges i letsaltet vand med lidt olie. Pesto: Blend en god håndfuld frisk basilikum med ½ dl. pinjekerner, ½ dl. olivenolie, 1 fed hvidløg og smag til med salt og peber. Vend den kogte pasta med pestoen. Anret med en frisk salat af 2 håndfulde rucola og rødbedeblade og dressing af 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. hvidvinseddike. Drys evt. med frisk parmesanost. |
|
Opskriften er vist 14379 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne