Indbagt Vildlaks med spinat i hvidvinssauce

Indbagt Vildlaks med spinat i hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.indbagt Vildlaks fra Rahbek
 
 Salat med ris:
6 dl.kolde kogte ris eller bulgur
50 g.skyllede spæde spinatblade
50 g.rødbedeblade
1 bdt.grønne asparges
50 g.soltørrede tranebær
 
 Dressing:
0.5 dl.citronsaft
1 tsk.citronskal af usprøjtet citron
1 dl.olivenolie
 groft salt
 peber
 
Opskrift:
Indbagt Vildlaks:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200 grader C.

Placer produktet på en forvarmet bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200 grader C. eller varmluftsovn ca. 45 min. ved 180 grader C.

Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en takket brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Salat med ris:
Salat med 6 dl kolde kogte ris eller bulgur, blandet med 50 g skyllede, spæde spinatblade, 50 g rødbedeblade, 1 bdt. grønne asparges skåret i mindre stykker, og 50 g soltørrede tranebær.

Dressing:
Bland ½ dl citronsaft, 1 tsk. citronskal af usprøjtet citron, 1 dl olivenolie, groft salt og peber, og vend det i salaten lige inden serveringen.

Indbagt Vildlaks kan serveres kold.

Tips:

Forret 6 pers. - Hovedret 4 pers.





karakterer:
Opskriften er vist 16982 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-14 18:28:53
Det er der ikke meget opskrift over....... Tror jeg vil lave en opskrift på risengrød: Køb en steff houlberg risengrød og varm den op.........