Indbagt Vildlaks med spinat i hvidvinssauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Rahbek Indsendt : Red : |
|
|
Indbagt Vildlaks:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200 grader C. Placer produktet på en forvarmet bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200 grader C. eller varmluftsovn ca. 45 min. ved 180 grader C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en takket brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden. Salat med ris: Salat med 6 dl kolde kogte ris eller bulgur, blandet med 50 g skyllede, spæde spinatblade, 50 g rødbedeblade, 1 bdt. grønne asparges skåret i mindre stykker, og 50 g soltørrede tranebær. Dressing: Bland ½ dl citronsaft, 1 tsk. citronskal af usprøjtet citron, 1 dl olivenolie, groft salt og peber, og vend det i salaten lige inden serveringen. Indbagt Vildlaks kan serveres kold. Tips: Forret 6 pers. - Hovedret 4 pers. |
|
Opskriften er vist 17004 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-14 18:28:53 Det er der ikke meget opskrift over....... Tror jeg vil lave en opskrift på risengrød: Køb en steff houlberg risengrød og varm den op......... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne