Indbagt Alaska Sej med stegte jordskokker
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Kilde : Rahbek Indsendt : Red : |
|
|
Indbagt Alaska Sej:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Bages i ca. 25 min. indtil produktet er gyldenbrunt og butterdejen let hævet. Stegte jordskokker: Vask og skrub 250g jordskokker og skær dem i grove skiver. Rist dem møre på en pande med olivenolie. Pres 1 fed hvidløg og tilsæt det tilsidst. Smag til med salt. Frisk tomatsauce med pasta: Kog 200g pasta (f.eks. Linguine) iflg. opskriften på emballagen. Vend 3 hakkede tomater med 1 dl frisk basilikum og smag til med salt, peber og lidt sukker. Anret den indbagte fisk med kogt pasta vendt i tomatsauce og stegte jordskokker. |
|
Opskriften er vist 15856 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne