Kommenskringler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes, heri udrøres gæren og smørret.
Dejen æltes med melet. Dejen hæver til dobbelt størrelse ca. 45 minutter. Dejen deles i 4. Hvert stykke rulles ud til ca. 30 cm. lange pølser, knap 2 cm. tykke. Formes til kringler og sættes på bageplade og efterhæver ca. 15 minutter Pensles med lidt mælk (eller æg) og overdrysses med kommen. Man kan også overdrysse dem med lidt groft salt. Bages ca. 15 min. ved 225 grader. Tips: Kan spises med smør og eller pålæg som en bolle. |
|
Opskriften er vist 37136 gange,
og udskrevet 823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 kommen 5-10 gram og salt ½ tsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne