Indbagt laksefilet med spinat og ostesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Rahbek Indsendt : Red : |
|
|
Indbagt Laksefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet tages ud af plastposen, og placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden er 20-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden. Salat med pecorinoost og pinjekerner: Rist pinjekerner på en tør pande. Høvl osten, og skyl og pluk salaten. Skær courgetten i tynde skiver, og vend dem i lidt valnøddeolie, salt og peber. Pisk marinaden sammen. Vend salaten i marinaden, og tilsæt høvlet ost og pinjekerner. Anret courgetteskiverne som en krone på tallerkenen, og fyld salaten heri. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 16165 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Doog - 2010-10-27 19:50:51 Hvis nu det havde været en reel opskrift på indbagt laks.. Anders - 2010-04-10 11:39:58 Der er jo ikke en opskrift på indbagt laks? Spild af min tid.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne