Indbagt laksefilet med spinat og ostesauce

Indbagt laksefilet med spinat og ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Indbagt Laksefilet fra Rahbek
 
 Salat med pecorinoost og pinjekerner:
 Blandet salat af f.eks egeblad og lollo rosa
1 lille courgette
1 lille stykke pecorinoost
25 g.pinjekerner
 salt
 peber
 Lidtvalnøddeolie
 
 Marinade:
1.5 spsk.valnøddeolie
0.5 spsk.balsamico
 
Opskrift:
Indbagt Laksefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet tages ud af plastposen, og placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden er 20-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Salat med pecorinoost og pinjekerner:
Rist pinjekerner på en tør pande. Høvl osten, og skyl og pluk salaten. Skær courgetten i tynde skiver, og vend dem i lidt valnøddeolie, salt og peber. Pisk marinaden sammen. Vend salaten i marinaden, og tilsæt høvlet ost og pinjekerner. Anret courgetteskiverne som en krone på tallerkenen, og fyld salaten heri.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 16145 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-27 19:50:51
Hvis nu det havde været en reel opskrift på indbagt laks..

  -   2010-04-10 11:39:58
Der er jo ikke en opskrift på indbagt laks? Spild af min tid..