Quinuabrød 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : Red : |
|
|
Kog quinuafrøene i 4 dl vand i 10 min. Hæld dem i en sigte og afkøl. Udrør gæren i 6 dl lunkent vand og tilsæt salt, kerner og de to slags mel. Dejen skal være som tyk havregrød. Lad den hæve i køleskabet i 1 time.
Tag dejen ud og hæld den i to smurte brødforme, lad brødene hæve ved stuetemperatur i 1 time. Bag dem ved 225 grader i ca. 45 min. |
|
Opskriften er vist 5299 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne